Resultaat 1–15 van de 17 resultaten wordt getoond

Ingenico biedt betaaloplossingen voor ondernemers, bedrijven en banken en is zowel in winkels als online duidelijk zichtbaar. Ingenico bied betaaloplossingen aan meer dan 50.000 bedrijven in ruim 70 landen. Het assortiment van Ingenico bestaat uit diverse vaste en mobiele betaalautomaten voor het gebruik in uw onderneming.

Voor ondernemers zoals marktverkopers, taxichauffeurs of Horeca gelegenheden zijn er verschillende mobiele betaalautomaten zoals de Ingenico IWL250 en de Move5000. Deze maken verbinding middels een Wifi of GPRS verbinding waardoor u op elke locatie in Nederland en de EU betalingen kunt ontvangen.

Voor winkelketens en zelfstandige met een vaste locatie zijn er vaste betaalautomaten verkrijgbaar die makkelijk op uw toonbank geplaatst kunnen worden. Deze pinautomaten hebben over het algemeen een stabielere verbinding en zijn goedkoper in aanschaf. In onze pin winkel vind u een collectie van accessoires voor uw betaalautomaat. Van pinautomaat standaarden tot kabels, beschermhoesjes, batterijen en accu's.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over een nieuwe betaalautomaat of als u opzoek bent naar Ingenico accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een pinautomaat kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: