Alle 5 resultaten

De Verifone VX520 is in Nederland verkrijgbaar in twee modellen. Een basis model waarbij u en de klant dezelfde terminal gebruiken of een automaat met een gescheiden kassier- en klantgedeelte. In het tweede geval gebruikt de ondernemer het kassiersgedeelte om het bedrag in te toetsen terwijl de klant de pinpad gebruikt om de transactie af te ronden. Voor meer gemak, privacy en een snellere doorstroming van klanten is een combinatie model sterk aan te raden. In Nederland oa. verkrijgbaar via Eijsink en Ccv onder de naam CCV Smart.

Als u een kleine zelfstandige bent dan is een Vx520 Budget een betaalautomaat waarmee u prima uit de voeten kunt. Ook het budget model is gereed voor contactloos betalen en voorzien van de laatste beveiligingsstandaarden. Hiernaast gecertificeerd tot 2025 waardoor u de pinautomaat zonder kosten nog vele jaren kunt gebruiken.

Als u kiest voor een Vx520 + Vx820 dan heeft u ook de mogelijkheid om uw klanten middels een QR code te laten betalen. Gaat u een nieuwe betaalautomaat kopen of twijfelt u tussen een pinautomaat kopen of huren ?  Stuur ons dan gerust een bericht of maak gebruik van de online keuzehulp.

Bent u opzoek naar VX520 accessoires en onderdelen ? Bezoek dan eens onze pin winkel voor alle reserve onderdelen. Hier vind u oa. een breed assortiment aan kabels en standaarden voor op uw toonbank.

error: