Alle 2 resultaten

Met de Ingenico ICT220 kunt u klanten gemakkelijk laten pinnen in uw winkel of onderneming. Deze pinautomaat kan gemakkelijk worden gekoppeld aan een pinpad zoals de IPP350 en is geschikt voor zowel kleine zelfstandige als de grotere retailketens. Hiernaast is de betaalautomaat middels een kassakoppeling te verbinden met uw eigen kassasysteem. Dit is niet alleen sneller en gemakkelijker maar verkleint ook de kans op foutieve ingaven.

U maakt gebruik van uw eigen bekabelde bedrijfsnetwerk voor het verwerken van de transacties. U heeft in tegenstelling tot mobiele betaalautomaten geen kosten voor datagebruik en hiernaast is de verbinding sneller en stabieler. Vooral voor ondernemers die pintransacties accepteren op een vaste locatie kan de Ingenico ICT220 een goede keus blijken te zijn.

De Ingenico ICT220 weegt slecht 330 gram en is voorzien van een spatwaterdicht toetsenbord met achtergrond verlichting. Op deze manier kunt u transacties nog makkelijker opstarten en zelfs in slecht verlichte of donkere omgevingen zoals Cafe's of Restaurants uitvoeren. De betaalautomaat accepteert alle veelvoorkomende betaalmethodes van dit moment. Zo is het afhankelijk van uw wensen oa. mogelijk afrekenmethodes zoals Creditcards toe te voegen en te activeren.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Ingenico ICT220 betaalautomaat of als u opzoek bent naar ICT220 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Ingenico ICT220 kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: