Alle 2 resultaten

De Ingenico Move5000 is een mobiele betaalautomaat die verkrijgbaar is in twee verschillende varianten. Voor ondernemers die voornamelijk betalingen in en om de eigen vestiging accepteren is er de Move5000 WIFI. Deze betaalautomaat maakt verbinding middels een WIFI signaal waardoor u binnen een straal van 200 Mtr moeiteloos pinbetalingen kunt ontvangen. Uitermate handig als u een Restaurant of Cafe met terras heeft.

Voor ondernemers die vaak van locatie veranderen is er de Ingenico Move5000 GPRS. Deze betaalautomaat maakt gebruik van een pinautomaat simkaart waardoor u klanten kunt laten pinnen op elke locatie in Nederland. U kunt hiervoor oa. een simkaart gebruiken van KPN, T-mobile of Tele-2.

De pinautomaat voldoet aan de meest recente veiligheidseisen en is gecertificeerd en te gebruiken tot April 2028. Hiernaast is hij voorzien van een groot en helder kleurendisplay en accepteer hij moeiteloos alle veelvoorkomende betaalmethodes waaronder creditcards en contactloze betalingen.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Ingenico Move5000 betaalautomaat of als u opzoek bent naar Move5000 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Ingenico Move5000 kopen of toch huren ? Gebruik dan onze keuzehulp.

error: