Alle 3 resultaten

De Ingenico ICT250 accepteert alle betaalmethoden, zoals chip & pin, betalen met de magneetstrip of afrekenen middels contactloos betalen d.m.v de geïntegreerde NFC chip. Deze compacte Ingenico betaalautomaat is makkelijk op uw balie of counter te plaatsen of te bevestigen middels een pinautomaat standaard.

De ICT250 maakt gebruik van een vaste internetverbinding en kan gekoppeld worden aan oa. een IPP350 Pinpad. Op deze manier houd u beide terminals gescheiden wat ten goede komt aan de privacy en transactiesnelheid. De automaat is voorzien van een 2,7 Inch kleuren TFT scherm waardoor transactiebedragen duidelijk weergegeven worden. Hij is voorzien van een compact en ergonomisch design, voorzien van een kleurendisplay met verlichte toetsen en is gecertificeerd volgens de laatste veiligheidsnormen.

Neem contact op als u vragen heeft over de Ingenico ICT250 pinautomaat of als u opzoek bent naar ICT250 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Ingenico pinautomaat kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: