Alle 12 resultaten

De Verifone Vx680 Mobile is een mobiele betaalautomaat waarmee u op elke locatie in Nederland en Europa pinbetalingen kunt ontvangen. De pinautomaat is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; een Wifi of Gprs variant. Als u vaak betalingen ontvangt op meerdere locaties dan is het verstandig te kiezen voor een Verifone Vx680 Gprs. Deze is voorzien van een simkaart van KPN of T-mobile waardoor u klanten moeiteloos op elke locatie kunnen pinnen.

Betalen uw klanten eigenlijk alleen in de nabijheid van uw onderneming ? Dan is de Vx680 Wifi waarschijnlijk de beste oplossing. U profiteert hierdoor van een snellere verbinding en u heeft niet de datakosten van de simkaart. Wilt u een Vx680 kopen en twijfelt u tussen kopen en huren, Wifi of Gprs ? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De Vx680 ondersteunt oa. contactloos betalen, betalen met je telefoon of het scannen van een QR code. Verder is hij voorzien van een geïntegreerde bonprinter, 4G internet, een helder kleurendisplay en goed verlichte toetsen. Erg handig voor omgevingen met minder licht zoals restaurants en Cafe's.

Met de Verifone Vx680 accepteert u probleemloos alle betaalkaarten waaronder; Mastercard, Visa, American Express en Maestro bankpassen. Hiernaast is dit uit te breiden met diverse opties zoals spaarpassen en giftcards.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Verifone Vx680 betaalautomaat of als u opzoek bent naar Vx680 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Verifone Vx680 kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: