Enige resultaat

De Ingenico IPP350 pinpad is het klantengedeelte van uw betaalautomaat dat gebruikt word voor het bevestigen van de transactie door de consument.  Een Ingenico pinpad is uitermate handig als u een vaste winkelopstelling heeft waarbij u het kassiers -en klantengedeelte gescheiden wilt houden. Op deze manier gebruikt u het beheerdersgedeelte om de bedragen in te voeren, en het klantengedeelte om de transactie goed te keuren middels de OK knop.

De IPP350 pinpad kan gebruikt worden i.c.m een beheerdersgedeelte of een kassakoppeling. Dit is vaak te zien in bijvoorbeeld supermarkten of tankstations. De IPP350 accepteert alle betaalmethodes waaronder; Credit -en Debitcards van alle uitgevers. Hiernaast is het mogelijk dit uit te breiden met diverse spaarsystemen of Giftcards.

De Ingenico IPP350 is gereed voor het accepteren van contactloze betalingen en is voorzien van de laatste beveiligingseisen. De betaalautomaat is gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland en is te gebruiken tot ieder geval 30 april 2022. Hierdoor bent u verzekerd van een compacte en snelle betaaloplossing die nog vele jaren mee kan.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Ingenico IPP350 pinpad of als u opzoek bent naar Ingenico accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Ingenico IPP350 kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: