Enige resultaat

De Worldline YOMOVA betaalautomaat is voorzien van een groot en helder kleurenscherm en verkrijgbaar in de varianten Toonbank Vast en Mobiel. Als u voornamelijk betalingen accepteert in uw winkel dan dan is de Yomova Vast de ideale oplossing. U maakt verbinding via uw eigen bekabelde netwerk en bent verzekerd van de meest stabiele betaaloplossing.

Voor ondernemers die niet aan één plek gebonden willen zijn is de Yomova portable waarschijnlijk een betere oplossing. Deze betaalautomaat maakt verbinding via Wifi of een 3G simkaart en is hiernaast voorzien van de nieuwste functionaliteiten zoals Contactloos betalen. Voorzien van een geïntegreerde bonprinter en een accu met een nog langere batterijduur. Geschikt voor zowel de kleine ondernemer als grote winkelketens. Met de Worldline Yomova zit u altijd goed.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de Worldline Yomova of als u opzoek bent naar Yomova accessoires en onderdelen ? Vrijblijvend advies over het kopen of huren van een Worldline betaalautomaat ? Stuur ons een bericht.

error: