Enige resultaat

De myPOS GO is een kleine pinautomaat op broekzak formaat. Hij heeft alle functies in huis die u mag verwachten van een moderne betaalautomaat alleen dan in een compact jasje. Ook deze betaalautomaat is voorzien van een gratis data simkaart waardoor u op elke locatie pinbetalingen kunt ontvangen. Hij accepteert alle veelvoorkomende betaalmethodes zoals credit en debitcards en u heeft hiernaast geen maandelijkse kosten.

De myPOS GO maakt geen gebruik van een bonprinter. Als u een terras, cafe of horecagelegenheid heeft en u wilt klanten een pinbon meegeven dan is dit dus helaas niet mogelijk. Of dit een probleem is, is afhankelijk van uw onderneming. De voordelen van de myPOS GO zijn oa. het gewicht, de flexibiliteit en de kosten. U betaald alleen een vast bedrag per transactie en heeft hiernaast geen abonnementskosten of servicekosten.

Heeft u vragen over een myPOS GO betaalautomaat of bent u opzoek naar myPOS GO accessoires en onderdelen ? Vrijblijvend advies over het kopen of huren van een mobiele betaalautomaat ? Stuur ons een bericht.

error: