Enige resultaat

De Ingenico EFT 930 is een mobiele betaalautomaat oa. voorzien van een kleurendisplay en contactloos betalen via NFC. De pinautomaat was de eerste terminal voorzien van een Visa payWave en MasterCard PayPass-certificering en voldeed aan de hoogste prestaties en beveiliging vereisten.

De EFT930 Mobile Color is een klein en compacte betaalautomaat met als speerpunten; gebruiksvriendelijk, praktisch en effectief. In Nederland is dit Ingenico model niet te bestellen. Echter, in landen zoals Frankrijk en België kunt u deze pinautomaat nog geregeld tegenkomen in de winkel.

Deze Ingenico betaalautomaat accepteert alle betaalkaarten en betaalmethodes. Is uitermate handig voor ondernemers in de Horeca maar zeker ook voor gebruik op de Markt of in de Taxi. Bekijk alle Ingenico EFT 930 Accessoires in onze webwinkel. Wij leveren onder andere; opladers, dockingsstation, kabels, stekkers en pinautomaat beschermhoesjes.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Ingenico EFT 930 betaalautomaat of als u opzoek bent naar EFT930 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Ingenico EFT 930 kopen of toch huren ? Gebruik dan de keuzehulp.

error: