Alle 3 resultaten

De mobiele pinautomaat van Sumup is een kleine betaalautomaat op broekzak formaat. Ideaal voor ondernemers die vaak betalingen op buitenlocaties afrekenen zoals in de Taxi, op de Markt of tijdens het bezorgen van producten. Het grote voordeel van Sumup is de aanschafprijs. In tegenstelling tot andere pinautomaat leveranciers kent de Sumup cardreader geen vaste kosten. U betaald alleen een vast percentage per transactie. Wel zo overzichtelijk.

De pinautomaat van Sumup is verkrijgbaar in twee modellen; de Sumup Air & de Sumup 3G. Als u klanten laat pinnen met de Sumup Air dan dient u deze eerst te koppelen via Bluetooth. Als u kiest voor de Sumup 3G dan bent u minder afhankelijk van een goed signaal aangezien deze automaat voorzien is van een Simkaart. Beide Sumup modellen accepteren zowel Pin als Creditcards. Verder is hij geschikt voor contactloos betalen en verwerkt hij probleemloos Apple Pay transacties.

In onze pinwinkel vind u een breed assortiment van Sumup accessoires. Van houders en dockingstations tot Bluetooth bonprinters en Sumup beschermhoesjes. Heeft u vragen over een Sumup pinautomaat of twijfelt u tussen een Sumup kopen of toch huren ? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

error: