Enige resultaat

De Ingenico IWL 280 Touch is een gebruiksvriendelijke mobiele betaalautomaat voorzien van de laatste technische specificaties. Dit model is voorzien van een groot QVGA kleuren touchscreen en voldoet aan de hoogste en laatste beveiligingsvereisten voor betaalautomaten.

U kunt makkelijk wisselen tussen GPRS en Wifi en heeft hierdoor altijd een stabiele verbinding ongeacht uw locatie. De krachtige batterij zorgt er vervolgens voor dat uw pinautomaat nog langer mee gaat.

De Ingenico IWL 280 Touch weegt slechts 300 gram en is hierdoor aanzienlijk lichter dan andere betaalautomaten zoals de Verifone Vx680 (479g) of de Worldline Yoximo (380g) . Uiteraard is deze mobiele pinautomaat gereed voor contactloos betalen en accepteert hij alle bankpassen en bankkaarten waaronder Credit -en Debitcards.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Ingenico IWL 280 Touch of als u opzoek bent naar IWL 280 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een pinautomaat kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: