Enige resultaat

De Ingenico Desk/5000 is een betaalautomaat die uitermate geschikt is voor plaatsing op uw counter of balie en is speciaal ontworpen voor de detailhandel. U accepteert moeiteloos de meest uiteenlopende betalingsmethoden waaronder Creditcards, bankpassen en loyaltycards.

Deze vaste betaalautomaat is voorzien van een groot 3,5 inch kleuren touchscreen en is uit te breiden met diverse zakelijke Apps. Uiteraard voorzien van de nieuwste betaaltechnieken waaronder contactloos betalen middels NFC. De Ingenico Desk 5000 is ideaal voor retail ondernemers die opzoek zijn naar een stabiele pinoplossing.

U maakt gemakkelijk verbinding met uw eigen bedrijfsnetwerk door middel van een Ethernet kabel. Dit zorgt ervoor dat pintransacties nog sneller verlopen en verkleint de kans op verbindingsproblemen wat bij mobiele betaalautomaten nog weleens voor oponthoud kan zorgen.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Ingenico Desk 5000 pinautomaat of als u opzoek bent naar Ingenico accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Ingenico Desk 5000 kopen of toch huren ? Gebruik dan onze keuzehulp.

error: