Alle 4 resultaten

Met de Verifone VX820 pinpad gaat afrekenen nu nog makkelijker. De Vx820 is de opvolger van de vx810 met als grote voordeel dat deze ook nieuwe betalingstechnieken zoals contactloos betalen en QR ondersteund. U kunt de betaalautomaat gebruiken in combinatie met een Verifone Vx520 of alleen een kassakoppeling. De Verifone Vx820 is gecertificeerd door betaalvereniging Nederland en ieder geval te gebruiken tot 30 april 2025.

De pinpad is voorzien van een Full-colour touchscreen en grote toetsen met verlichting. Ideaal voor de horecaondernemingen zoals cafe's en restaurants. Uiteraard accepteert hij alle veelvoorkomende betaalmethodes waaronder; Maestro bankpassen, creditcards, loyalty cards en giftcards.

In onze pin winkel vind u diverse reserve onderdelen en pin accessoires voor uw Verifone pinpad. Van verlengkabels voor uw betaalautomaat tot een standaard voor op uw toonbank. Bestel uw accessoires makkelijk online. Besteld u op werkdagen voor 16:00 dan heeft u de bestelling morgen al in huis.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Verifone VX820 pinpad of als u opzoek bent naar Vx820 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Verifone Vx820 kopen of toch pinautomaat huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: