Alle 9 resultaten

De Verifone V400m Mobile is een kleine maar krachtige betaalautomaat.  De V400m Mobile accepteert moeiteloos alle betaalmethodes zoals Maestro bankpassen maar ook Creditcards zoals Mastercard en Visa. Hij is voorzien van alle nieuwe betaaltechnieken zoals contactloos betalen en betalen via een QR code. Hiernaast wisselt u probleemloos tussen Wifi en GPRS. Afhankelijk van het beste signaal dat op dat moment beschikbaar is.

De V400m is compact, licht en makkelijk mee te nemen. Erg handig voor Taxichauffeurs, bezorgers aan huis of als u een Restaurant of Cafe met terras heeft.  Een Verifone V400m kopen kan in veel gevallen financieel de beste keuze zijn. Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste contractvorm voor uw onderneming te vinden. In Nederland is de Verifone V400m mobile verkrijgbaar bij diverse partijen waaronder Eijsink en CCV. Zo biedt CCV dit model aan als de "CCV Mobile V400M".

In onze pin winkel vind u diverse accessoires en reserve onderdelen voor de V400m. Ons assortiment bestaat uit oa. een V400m beschermhoes, verifone kabels en stekkers, batterijen en accu's en dockingstations. Heeft u een storing en zoekt u een reserveonderdeel ? Bestel uw onderdeel makkelijk online en u heeft deze de volgende dag al in huis.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Verifone v400m betaalautomaat of als u opzoek bent naar v400m accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Verifone v400m kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: