Alle 5 resultaten

De Ingenico IWL250 is een compacte pinautomaat waarmee u moeiteloos op elke locatie in Nederland en de EU betalingen kunt accepteren. Uitermate geschikt voor ondernemers in de horeca, taxichauffeurs, marktkooplieden of bezorgers aan huis. Met een gewicht van slechts 285 gram is dit één van de lichtste mobiele betaalautomaten op de markt.

De IWL250 is overal te gebruiken door middel van een GPRS data simkaart van KPN of T-mobile. U maakt simpelweg verbinding met uw transactieverwerker en rekent razendsnel af m.b.v uw bankpas of mobiele telefoon. Uiteraard is de IWL250 geschikt voor het accepteren van alle bekende bank -en creditcards waaronder; Meastro, Mastercard, Visa, American Express, UnionPay of VPAY.

Verder voldoet hij aan de laatste veiligheidseisen waardoor u klanten met een gerust hart kunt laten pinnen. De betaalautomaat is verder voorzien van een groot en helder kleurendisplay en een geïntegreerde bonprinter.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Ingenico IWL250 betaalautomaat of als u opzoek bent naar IWL250 accessoires. Twijfelt u tussen een Ingenico IWL250 kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: