Alle 9 resultaten

De myPOS Mini Black is de donkere variant van de myPOS Mini. Deze mobiele betaalautomaat heeft dezelfde functies en accepteert moeiteloos pinbetalingen op elke locatie in Nederland en Europa. De myPOS Mini is een klein en compact model maar wel voorzien van alle functionaliteiten van een grote betaalautomaat. U bent niet afhankelijk van een mobiele telefoon of een Bluetooth verbinding maar u maakt simpelweg verbinding middels een eigen gratis simkaart. Hiermee bent u altijd voorzien van een stabiele verbinding en kunt u klanten gemakkelijk laten pinnen ondanks uw locatie.

De myPOS Mini Black is ideaal voor congressen, beurzen en evenementen en hiernaast hanteert myPOS alleen een vaste prijs per gemaakte transactie. Als u geen betalingen ontvangt dan heeft u dus ook geen kosten. Geschikt voor zowel kleine als grote ondernemers in iedere branche. Oa. gebruikt door vele Taxichauffeurs, restaurants en caféhouders in Nederland en Europa. Accepteert alle betaalmethodes waaronder creditcards en bankpassen.

Heeft u vragen over een myPos Mini Black betaalautomaat of bent u opzoek naar myPos Mini Black accessoires en onderdelen ? Vrijblijvend advies over het kopen of huren van een mobiele betaalautomaat ? Stuur ons een bericht.

error: