Alle 12 resultaten

De Worldline Yoximo is een mobiele betaalautomaat waarmee u gemakkelijk betalingen kunt ontvangen ongeacht uw locatie. De Worldline Yoximo is voorzien van diverse verbindingsmogelijkheden waarmee u via WIFI of GPRS transacties kunt verwerken. Hiernaast zorgt de krachtige batterij ervoor dat uw betaalautomaat nog langer meegaat. De Yoximo is uitermate handig voor ondernemers met een horecaonderneming, een bezorgservice of taxidienst.

Accepteer gemakkelijk betalingen op uw terras of in het cafe. Met de Yoximo Mobiel blijft u flexibel en bent u altijd voorzien van een passende betaaloplossing. De Yoximo van Worldline is licht, makkelijk mee te nemen en voorzien van alle betaalfuncties waar klanten vaak om vragen. Geschikt voor het accepteren van alle bankpassen waaronder Maestro, Mastercard, Visa en American Express.

De Batterij van de Worldline Yoximo kan ruim 300 transacties verwerken alvorens deze opgeladen dient te worden. Heeft u vragen over de Worldline Yoximo betaalautomaat of bent u opzoek naar Yoximo accessoires en onderdelen ? Vrijblijvend advies over het kopen of huren van een mobiele betaalautomaat ? Stuur ons een bericht.

error: