Alle 2 resultaten

De Verifone VX810 is een pinpad die te koppelen is aan uw betaalautomaat. De pinpad word gebruikt door de klant om de transactie te bevestigen door het drukken op de OK toets. De Vx810 is te gebruiken i.c.m een kassiersgedeelte zoals de Verifone Vx570. Hiernaast is het ook mogelijk om de pinpad via een kassakoppelingskabel aan uw kassa te koppelen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar helpt ook foutieve aanslagen te voorkomen.

Vanaf April 2019 zal certificering van dit model verlopen waardoor dit apparaat niet langer ondersteund zal worden. Het is dan ook verstandig om tijdig over te stappen naar een Verifone Vx820. Dit nieuwe model zal vervolgens tot 2025 te gebruiken zijn en is voorzien van de laatste technieken zoals contactloos betalen of betalen met je smartphone.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Verifone VX810 pinpad of als u opzoek bent naar VX810 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Verifone VX810 kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: