Enige resultaat

De Verifone VX675 is een kleine en compacte mobiele betaalautomaat waarmee u op elke locatie pinbetalingen kunt accepteren. Door het formaat is hij erg handig voor ondernemers die vaak betalingen buiten de deur accepteren. Hij is makkelijk mee te nemen en weegt slechts 336 gram. Hiernaast is hij geschikt voor contactloos betalen en voldoet hij aan de laatste beveiligingsstandaarden.

Deze Vx675 erg handig voor ondernemers in bijvoorbeeld de horeca. U kunt klanten makkelijk en snel laten afrekenen aan tafel, op het terras of tijdens het bezorgen van goederen aan huis. Hij is voorzien van een helder kleurenscherm en dankzij de interne NFC chip geschikt voor contactloos betalen. Hiernaast accepteert hij alle betaalkaarten waaronder Maestro, Mastercard, Visa, American Express en diverse spaar -en loyaltycards.

Pinparts heeft voor de Vx675 diverse accessoires en onderdelen beschikbaar. Zo kunt in onze pin winkel oa. reservebatterijen, kabels, pin houders en beschermhoesjes vinden. Voor ondernemers die mobiel willen blijven en op elke locatie in Nederland en Europa betalingen willen ontvangen is de Verifone Vx675 een echte aanrader.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Verifone VX675 betaalautomaat of als u opzoek bent naar VX675 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Verifone VX675 kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: