Alle 6 resultaten

De Verifone Vx670 is een van de best verkochte modellen van Verifone. De draagbare betaalautomaat is uitermate geschikt als u klanten wilt laten pinnen op locaties buitenshuis. De betaalautomaat is voorzien van een simkaart waardoor u op elke locatie in Nederland en Europa klanten kan laten pinnen.

In tegenstelling tot andere pinautomaten zoals de Sumup of de myPOS GO is de Verifone Vx670 voorzien van een geïntegreerde bonprinter. Hiernaast is hij simpel in gebruik en met slechts 439 gram makkelijk te vervoeren. Mobiele pinautomaten zijn vooral geliefd onder Cafe eigenaren, restauranthouders, bezorgers en marktkooplieden.

Een van de grote nadelen van de Vx670 is het feit dat deze pinautomaat geen contactloze betalingen kan accepteren. Als u van plan bent een nieuwe betaalautomaat aan te schaffen dan is de Vx680 een logische keuze. In gebruik hetzelfde als zijn voorganger maar qua functionaliteiten flink verbeterd.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Verifone Vx670 betaalautomaat of als u opzoek bent naar Vx670 accessoires en onderdelen. Twijfelt u tussen een Verifone Vx670 kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van de keuzehulp.

error: