Enige resultaat

De Verifone P400 is een betaalautomaat die gekoppeld kan worden aan uw kassa. Ook wel een ITS pinpad genoemd. Met deze pinautomaat maakt u gebruik van een kassakoppeling die de transactie van de kassa naar uw betaalautomaat stuurt. De Verifone P400 is het nieuwste model van Verifone waarmee uw klanten nog makkelijker en sneller kunnen afrekenen. O.a verkrijgbaar bij Eijsink en CCV onder de naam CCV P400 ITS.

De P400 heeft een groot en duidelijk kleurendisplay voorzien van touchscreen waardoor bedragen makkelijk af te lezen zijn. Geschikt voor zowel kleine retailers als grote winkelketens. Uiteraard accepteert hij alle betaalkaarten zoals Meastro, Visa, Mastercard en American Expres. Dit is hiernaast uit te breiden met diverse spaar en loyalty programma's.

De P400 ITS is voorzien van alle nieuwste functionaliteiten waaronder betalen met een QR code, uw smartphone of via contactloos betalen. Hij is voorzien van een privacyshield en ieder geval gecertificeerd tot april 2026. Als u overweegt een nieuwe betaalautomaat aan te schaffen dan is de P400 een van de betere pinautomaten die momenteel verkrijgbaar is.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over de Verifone P400 betaalautomaat of als u opzoek bent naar Verifone P400 accessoires. Twijfelt u tussen een Verifone P400 kopen of toch huren ? Maak dan gebruik van onze online keuzehulp.

error: