Enige resultaat

De CCV Mini is een kleine compacte betaalautomaat die u makkelijk kunt meenemen als u pinbetalingen wilt accepteren op buitenlocaties. De verifone e355 is net als bijvoorbeeld de Sumup Air een cardreader. Het pinapparaat is niet voorzien van een ingebouwde simkaart maar maakt verbinding middels een connectie met uw telefoon of Tablet.

Ondanks zijn kleine formaat is deze mobiele pinautomaat geschikt voor het accepteren van alle veelgebruikte betaalmethodes. De CCV Mini is voorzien van een NFC chip waardoor uw klanten gemakkelijk en snel kunnen afrekenen via contactloos betalen. Hiernaast is hij geschikt voor het verwerken van pinbetalingen van alle banken en accepteert hij creditcards zoals Mastercard, Visa en American Express.

Voor dit Verifone model zijn er diverse onderdelen en pin accessoires beschikbaar waaronder een; Verifone autohouder een CCV Mini oplader en een standaard voor op uw toonbank of balie. Wilt u moeiteloos uw klanten laten pinnen ongeacht uw locatie ? Dan is deze compacte pinautomaat ideaal voor uw onderneming. Twijfelt u tussen een CCV Mini kopen of een Sumup Air kopen ? Stuur ons gerust een bericht voor vrijblijvend advies.

error: