Enige resultaat

De Sumup Air is de kleinste mobiele pinautomaat in het assortiment van Sumup. Deze betaalautomaat maakt gebruik van Bluetooth om de pinautomaat te koppelen aan uw mobiele telefoon. Na het koppelen kunt u de Sumup App gebruiken om de pinbetaling te starten. Laat uw klanten gemakkelijk afrekenen ongeacht uw locatie. Zolang u een stabiele verbinding heeft is pinnen met Sumup een goedkope en makkelijke manier van betalen.

De Sumup Air word gebruikt door veel ondernemers die wel pin willen accepteren, maar dan zonder de hoge aanschafkosten. U heeft geen maandelijkse of terugkerende kosten en betaald alleen voor de aanschaf van de reader en hierna een percentage van elke uitgevoerde transactie. Voor kleine zelfstandigen en starters die niet elke dag pinbetalingen ontvangen is de Sumup Air de ideale pinautomaat.

Zoals u van een modern pinapparaat mag verwachten accepteert hij moeiteloos alle pinpassen en Creditcards waaronder; Visa, Mastercard en American Express. In onze pinwinkel vindt u verschillende Sumup accessoires waaronder toonbank standaarden, mobiele bonprinters en een Sumup beschermhoes. Heeft u vragen over dit model of twijfelt u tussen een Sumup Air kopen of toch huren ? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

error: