Alle 4 resultaten

De myPOS Smart N5 is een mobiele pinautomaat die gebruik maakt van Android en voorzien is van een kleuren touchscreen en geïntegreerde bonprinter. Het grote voordeel van deze betaalautomaat is oa. de optie om Apps toe te voegen. Op deze manier kan de betaalautomaat uitgebreid worden met functies om bijvoorbeeld uw producten of inventaris bij te houden. Uiteraard is de myPOS Smart N5 geschikt voor contactloos betalen en kunt u zonder maandelijkse kosten betalingen ontvangen in heel Nederland en de EU. Hiernaast voorzien van handige opties zoals Fooi geven.

De mobiele betaalautomaat is voorzien van een gratis simkaart en accepteert moeiteloos alle bankpassen en creditcards. Door zijn gunstige aanschafprijs is de myPOS Smart N5 de ideale pinautomaat voor ondernemers. Alle betalingen worden binnen 24Hr doorgestort of kunnen direct worden opgenomen met de gratis myPOS Creditcard. Geschikt voor zowel kleine als grote ondernemers waaronder cafe's, restaurants, koeriers en Taxichauffeurs.

Heeft u vragen over de myPOS Smart N5 betaalautomaat of bent u opzoek naar myPOS accessoires en onderdelen voor de Smart N5 ? Vrijblijvend advies over het kopen of huren van een mobiele betaalautomaat ? Stuur ons een bericht.

error: