Alle 4 resultaten

De myPOS Mini Ice is een mobiele betaalautomaat zonder vast abonnement of contract. U betaald alleen een vaste vergoeding per gemaakte transactie. Hij is erg licht en hierdoor makkelijk mee te nemen als u pintransacties op locatie wilt accepteren. De gratis meegeleverde simkaart maakt het hiernaast mogelijk om op elke locatie in Europa betalingen te ontvangen. Hij accepteert alle betaalmethodes zoals creditcards en debitcards en is de ideale pinautomaat als u niet bebonden wilt zijn aan een vaste locatie.

Laat uw klanten makkelijk en snel betalen, zonder abonnement en vaste kosten. Ideaal als u niet elke dag transacties ontvangt of u een seizoensgebonden onderneming heeft. Heeft u een congres of evenement en wilt u makkelijk, snel en goedkoop pinbetalingen accepteren ? Dan is de myPOS Mini Ice de perfecte pinterminal voor u !

Heeft u vragen over de myPOS Mini Ice betaalautomaat of bent u opzoek naar myPOS Mini Ice accessoires en onderdelen ? Vrijblijvend advies over het kopen of huren van een mobiele betaalautomaat ? Stuur ons een bericht.

error: